Seandainya Kau Tercipta Untukku , Relaku Menjadi Milikmu Hingga Akhir Hayatku . Welcome To My Offcial Blog . Muhamad Yusuf ♥ Suhaila

my song :)

maaf maaf maaf dan maaf :')

Hello buddies ! Heheh .updates blog pkul 3.24pm. meanss dah petang kan . mase sedap-2 tok tidoo lahh nieehh :). Aku menyesal. siann sangat-2 dekat bie. hee . terkena harii niee .This post 100% for you ucop :) Its good if you know how much i love you .Bie . Sorry :( I buat silap lagi . I jahat kan bie ? buat you nangis-2 and tak tentu arah nak kerja td. hmm :'( tapi i sayang you gile . Sumpah i sayang you bie . Tapi bile pikir balek bodoh nye i buad you macam tu td .i tak sengaja okayy . maybe i tgh blurr and bosan sangat td . maafkan i bie. :'). Tp sumpah i betol-2 dah sayang you. bukan senang i nak lupekan you lahh. tak senang bie.You pon taukan mcm mne i tesekse dulu bie ? so, i nak yang terbaik dari you. :) im sorry baby , im sorry , im sorry . i suke carik pasal kan ? im sorry sayang . sorry baby so sorryy . i love you so much . so much baby . i promise . i love you ! hehe . sorry bie.

maafkan i bie :').
i mintak ampun bie . i mintak maaf sebab buat you macam tu td . haiihhh . i janjy dgn you i takkan buat you macam tu lg yee. janjy i pada you bie :). you're my superman* ♥ bie , i sayang you sangat'' okay .i taknak tgok you nangis lagi bie. kesian kat you kan . heee . you semangat i bie. u jantung i bie , then semua bkenaan dgn you hanya untuk i bie . HAHA . i love you lahh bie ♥.

sumpah i sayang you bie
 MAAFKAN i lagi sekali bie. i tak niat pon nak buat semua tu td bie. i nak tgok n uji kat you. nak tgok btape sayangnye you kat i. tp tak sangka lain yan jd . ngee ~ lagi 4 hari bie. genap lahh kite sebulan . sukanyaa . tak saba tahu nak tunggu sebulan tuhh. i bahagia sangat-2 dgn you.terima kasih ya allah kerana memberikan kebahagiaan yang teramat pada hamba mu ini :).  yess ! i do love this guy so muchh . i heart him so . it is hard for me to live without him . i love him a lot ! please trust on me ! i really love him :(. bila buat macam nie betambah-2 rinduu i dekat you tahuu ! biarlah takde sape tahu dan biarpun you tak tahu yang i betol-2 rindukan you . tahu tak !n for the last. terima kasih sbb bie boleh terima i seadanye . terima kasih sayang. jangan curang-2 dgn i. jangan tipu-2 i . i tak suka tahuu . tak saba nak tunggu 20.12 . hee . yeeaaayy ! . dapat jumpe you setiap hari.. jangan jeles tau kepada sesiape yang tak dapat jumpe selalu. HAHA .

happy bile dgn you bie . terimass :)