Seandainya Kau Tercipta Untukku , Relaku Menjadi Milikmu Hingga Akhir Hayatku . Welcome To My Offcial Blog . Muhamad Yusuf ♥ Suhaila

my song :)

sabtuu yang lalu . OMBAK RINDUU !

assalamualaikom sayang <3

hee . korang sihat ? ngee ~ pergghhhh ! OMBAK RINDUU mmg best giler-2 ouuh. sedihh kutt citerr tuhh . kisahh pulak aku kalau sedihh kan . HAHHA . TABAHNYA HATI SEORANG WANITA KAN ? .. bilee lahh aku nak jd mcm tuu ehh  hee ~ akan datang lahh . tunggu yee MUHAMAD YUSUF oii . tapi aku tak snggup dehh nak kongsii kasih dgn orang lain . HAHAH . camne tuhhh ? ngeeee ~ merepek pulak haa .. jap korang tgok niee hah ! tak tipuuu . aku dah tgokk ombak rinduu lahh . werrkkss :)

heee . tgokk dengan bofyiee saye . jeless lahh tuu kan ?

 joboo pulakk tunjuk-2 kan.. ngeeee ~ walaupon baruu-2 niee keluar dgn kau bie. tapii still adeee sisaa-2 rinduu niee haa dekat kau. knapoo tah. aku hang out dgn kawan aku dan juga kawan kau bie , heee ~ malunyee aku masee tuhh. tuhan jee yang tahu. HAHAA . sempat gi karoake pulak tuhh kan . weyhhh sapee yang tak tgok lg citee niee . pergi lahh tgokk dohh. best gilee ! basah lahh panggung wayang tuhh. banjir dgn air mata . nmpak sangat tipuu tuhh haa. citer nak hott jee . ngee ~ 

bie , sayang nak jd yang terbaik untokk biee . mintakk maaf kalau selalu buat b sedihh . sakit hati . kecewa and semuanyee lahh . sayang nak jd macam maya karin tuhh , nak tabah mcm die . nak sabar macam die.doakan sayang macam tuhh yawww , btw tengs sbb dapat happy kan sayang sampai lahh sekarang bie .hope smpai MATI tauu bie. sayang bie sesangat-2. gembiraa dapat jumpee aritu..terubat jugaa rinduu niehh. tp adee lg sisa-2 rinduu yang tak hilang niehh . hhaiihh . takpoo lahh . nak buat macam mane kan . dugaan bile berjauhan . huahuahua. tengss for everythingg bie..peeewwwiitt ! errmmm . smpat jugak snap pic niee haa :)

sorry laa gambar takk cantikk macam nikon . tpp still bole nampak mukaa lahh kan . dr tak nmpak langsung.
SUHAILA <3 MUHAMAD YUSUF
sempat main kerusi urut tuhh haa . lawakk jehh masee nie . semua tinggal aku . HAHAHA
heeee ~ happy sesangat-2. tapii . apee yang tak happy bilee tepisah masee nak balikk . sedihhh :( . nak buad macam mane. kite jauh kan. kene saling memahami antare satu dgn lain.. chooii ! jiwang pulak kan . k lahh . apepun aku tetap bahagiaa dgn kau bie . aku tetapp happy bilee besamee bie . ngee ~ terima kasih untuk segalanyee pada harii tuu dan bile-2 pon lahh . penat layan kerenah aku niee . haiiihh ... k byee .

AKU SAYANG UCOP SORANG JEE TAHU ! INGAT TUHH KAU TERCIPTA UNTUKKU HINGGA  KE AKHIR HAYATKU . lalallalal . <3 <3






No comments:

Post a Comment